Over ons

Op deze website kunnen bezoekers ervaringen lezen over eerder uitgevoerde verbouwingen voor het nemen van energiebesparende maatregelen in een woning. De site is opgezet omdat gebleken is dat ervaringen van anderen een positieve rol spelen bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Door het delen van persoonlijke ervaringen, komt ook de menselijke kant van een energiebesparende verbouwing aan bod en worden tips uitgewisseld. Bent u benieuwd welke energiebesparende maatregelen in uw woning van toepassing zijn? Ga naar www.verbeteruwhuis.nl.

Milieu Centraal

Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal geeft praktische en betrouwbare tips en adviezen over energie en milieu in het dagelijks leven. Handige informatie voor als je aan de slag wilt met energiebesparing in huis: isoleren, zuinige apparaten, spaar- en LED-lampen en makkelijk toe te passen bespaartips. En dat alles overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd. Met leuke testjes, webvideo’s en Advies op maat.

www.milieucentraal.nl

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stimuleert ondernemend Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.

www.rvo.nl