Ervaring: Vloerisolatie

Met isolatie levert ons spaargeld meer op dan we aan rente krijgen op de bank.

Soort huis:

Rijtjeshuis (tussenwoning)

Bouwperiode:

Tot en met 1975

Tevredenheid:

Heel tevreden

Is deze ervaring bruikbaar?

1
0

Door: Mark Norder uit Aldlan-Oost

Waarom heb je gekozen voor vloerisolatie?

Hoe is het gedaan?

Het vinden van een bedrijf was geen probleem. Familie van mij had een bedrijf in de arm genomen dat ook wel bij ons aan de slag wilde. We hadden korting kunnen krijgen als de buurman ook zijn vloer liet isoleren, helaas wilde hij niet. Desondanks kregen we een goede prijs. Het bedrijf vertelde mij dat PUR de beste oplossing voor onze vloer zou zijn. Je hoort daar weleens gekke verhalen over, maar ik heb er vertrouwen in. Als het maar goed wordt aangebracht en gelucht, dan is er geen probleem.

We hebben nu een energierekening van €147,- per maand. We verwachten dat dit lager gaat worden, maar eigenlijk doen we het vooral voor het effect dat we er van hebben. Misschien is het psychologisch, maar nadat de vloer was geïsoleerd merkten we meteen dat de vloer minder koud was.

Het dak heb ik zelf geïsoleerd samen met mijn vader. Dat was goed te doen, maar achteraf gezien best een flinke klus, er gaat veel tijd in zitten. Ik kan het iedereen aanraden. De slaapkamers op zolder zijn veel aangenamer en ons dochtertje speelt er nu overdag ook lekker!

Tips

Het is een echte aanrader! Ik voel de warmte als ik binnenkom. Het is een enorm verschil met voorheen toen de vloer nog niet geïsoleerd was. Gewoon doen dus!

 

Mark is één van de 'slimme mensen' en heeft zijn ervaring ook gedeeld op Slim wonen in Leeuwarden

Kosten:

1.000 - 1.500

Financiering:

Eigen geld

Doe-het-zelf / uitbesteden:

Uitbesteed

Geplaatst op 5 August 2015 (geüpdatet op: 23 March 2018)

Meld misbruik

Geplaatst door: Mark Norder uit Aldlan-Oost